Exotische leeftuinen 1

Deze Hovenier is gevestigd in Zoetermeer

Klik hier om deze tuin in de Full-Screen Slide-Show te bekijken

Mijn nieuwste exotische leeftuin met ruimtelijk effect. Hier is door middel van licht en schaduw een ruimtelijk effect gecreerd die een extra dimentie geeft aan deze leeftuin. Het is verder een kleine tuin waar veel in staat hierdoor is het van belang de ruimte zo practisch in te delen dat de functies elkaar niet in de weg staan, maar juist gecombineerd kunnen worden. De bank is tevens een mooi element voor houtopslag en het beschermen van de beplanting tegen spelende kinderen.


Mijn eerste tuin met een multifunctioneel zitelement. Het heeft het formaat van een tafel maar dan op zit hoogte. Hierdoor is het element ruimtelijk en functioneel. Door de pootjes verder naar binnen te brengen krijgt het element een zwevend 3d effect en verbindt het de tuin in al zijn facetten met zijn gebruikers.


Exotische leeftuin aan het water. Hier is gekozen om een platau te maken die het contact met het water versterkt. Aan weerszijden is ruimte om aan te meren. De exotische beplanting versterkt weer het vakantie gevoel.


Vogelvriendelijke leeftuin in de vogelwijk in Den Haag. Deze tuin is ook weer door het gebruik van zitelementen een heerlijke tuin om in te loungen en te genieten van de natuur. De beplanting trekt veel vogels aan en de het tuinhuisje is ruimtelijk uitnodigend om in te nestelen.


Ik wil dat deze hovenier contact met mij opneemt
andere tuinen van deze hovenier
Email een vriend over deze tuin