Tuin voor ontspanning met waterpartij

Deze Hovenier is gevestigd in Ouddorp

Klik hier om deze tuin in de Full-Screen Slide-Show te bekijken

Zicht vanaf het balkon op de achtertuin. Vormgeving en symmetrie is heel belangrijk in deze tuin. Terras is gemaakt van Vietnamese hardsteen tegels. In de natuurstenen muur zijn 3 watervallen verwerkt.


Een bloem van de schitterende Rosa 'Peaudouce'. Is een doorbloeier van mei tot december.


Zichtas vanaf de waterval naar de woning. In de 4 lavendelblokken is Albizia (slaapboom) geplant.


De rozenborders! Als struikroos de Rosa 'Peaudouce' (zachtgeel) en in de rozenperken staan 14 Rosa 'Romy Schneider (rood) op stam. In volle bloei een plaatje!


Deze Hovenier is aangesloten bij TRI GROEI IN GROEN en draagt zo bij aan betere opleidingen voor praktijk gerichte Hoveniers en daar hebt u als Consument weer voordeel van. Deze door TRI GROEI IN GROEN opgeleide Hoveniers starten hun carrière dan ook bij deze aangesloten Hoveniersbedrijven waardoor hun personeel net even dat extra stukje vakkennis heeft voor in de praktijk, bij u thuis in de tuin. Ben jij een jongere die meer wil weten over een BBL opleiding in het Groen? TRI GROEI IN GROEN is de opleidingspartner voor werken en leren in het groen. TRI GROEI IN GROEN is een praktijkopleider waarbij je middels een werken en leren traject opgeleidt wordt tot hovenier, groenvoorziener of een opleiding boomteelt kunt volgen. De opleiding Groenvoorziener en de Hoveniersopleiding leren jou de vaardigheden aan voor de aanleg en het onderhoud van groen en tuinen. Zowel de hoveniersopleiding, opleiding tot groenvoorziener als boomteeltopleiding volg je via een BBL traject. Dit houdt in dat je 4 dagen werkt en 1 dag leert, de ideale combinatie als je wilt werken en leren.


Ik wil dat deze hovenier contact met mij opneemt
andere tuinen van deze hovenier
Email een vriend over deze tuin