Tuin met loungeterras, vijver en plantenborders

Deze Hovenier is gevestigd in Steenbergen

Klik hier om deze tuin in de Full-Screen Slide-Show te bekijken

Wie wil er niet zo lang mogelijk buiten blijven zitten in de zomer en vroege herfst? Met een fraai loungeterras wordt deze wens werkelijkheid. Het beste kan een loungeterras georiënteerd worden op de avondzon zodat u vanuit de terrasoverkapping zolang mogelijk kan genieten van de avond en de sfeervolle beplanting!


Op de voorgrond is lampenpoetsersgras toegepast als basis voor de herfststfeer van deze border. In het voorjaar domineren hier de bolgewassen zoals tulpen en, iets later, de sieruien.


Een mooie tuinbank geeft uitzicht op de vijver. De border op de achtergrond is opgebouwd in verschillende hoogtes.


De tuinverlichting in deze loungetuin geeft de tuin 's avonds extra sfeer. In de Buxuswolken zijn armaturen geplaatst met een halogeen lichtbron.


Deze Hovenier is aangesloten bij TRI GROEI IN GROEN en draagt zo bij aan betere opleidingen voor praktijk gerichte Hoveniers en daar hebt u als Consument weer voordeel van. Deze door TRI GROEI IN GROEN opgeleide Hoveniers starten hun carrière dan ook bij deze aangesloten Hoveniersbedrijven waardoor hun personeel net even dat extra stukje vakkennis heeft voor in de praktijk, bij u thuis in de tuin. Ben jij een jongere die meer wil weten over een BBL opleiding in het Groen? TRI GROEI IN GROEN is de opleidingspartner voor werken en leren in het groen. TRI GROEI IN GROEN is een praktijkopleider waarbij je middels een werken en leren traject opgeleidt wordt tot hovenier, groenvoorziener of een opleiding boomteelt kunt volgen. De opleiding Groenvoorziener en de Hoveniersopleiding leren jou de vaardigheden aan voor de aanleg en het onderhoud van groen en tuinen. Zowel de hoveniersopleiding, opleiding tot groenvoorziener als boomteeltopleiding volg je via een BBL traject. Dit houdt in dat je 4 dagen werkt en 1 dag leert, de ideale combinatie als je wilt werken en leren.


Ik wil dat deze hovenier contact met mij opneemt
andere tuinen van deze hovenier
Email een vriend over deze tuin