vijvers

Deze Hovenier is gevestigd in Bruinisse

Klik hier om deze tuin in de Full-Screen Slide-Show te bekijken

Een ingegraven strakke vijver met een staptegel pad door de vijver heen, zodat het net lijkt of de tegels op het water drijven.


Een langwerpige vijver met veel vijverbeplanting dat het water gedeeltelijk zuiverd. Met aan beide zijde een pad


In deze tuin is een vijver gemaakt met in het midden een muur, zodat het net lijkt of de tuin wat minder lang is in verhouding tot de breedte.


Deze vijver is opgelijmd met gipsblokken en vervolgens bekleed met natuursteen tegels.


Deze Hovenier is aangesloten bij TRI GROEI IN GROEN en draagt zo bij aan betere opleidingen voor praktijk gerichte Hoveniers en daar hebt u als Consument weer voordeel van. Deze door TRI GROEI IN GROEN opgeleide Hoveniers starten hun carrière dan ook bij deze aangesloten Hoveniersbedrijven waardoor hun personeel net even dat extra stukje vakkennis heeft voor in de praktijk, bij u thuis in de tuin. Ben jij een jongere die meer wil weten over een BBL opleiding in het Groen? TRI GROEI IN GROEN is de opleidingspartner voor werken en leren in het groen. TRI GROEI IN GROEN is een praktijkopleider waarbij je middels een werken en leren traject opgeleidt wordt tot hovenier, groenvoorziener of een opleiding boomteelt kunt volgen. De opleiding Groenvoorziener en de Hoveniersopleiding leren jou de vaardigheden aan voor de aanleg en het onderhoud van groen en tuinen. Zowel de hoveniersopleiding, opleiding tot groenvoorziener als boomteeltopleiding volg je via een BBL traject. Dit houdt in dat je 4 dagen werkt en 1 dag leert, de ideale combinatie als je wilt werken en leren.


Ik wil dat deze hovenier contact met mij opneemt
andere tuinen van deze hovenier
Email een vriend over deze tuin